Nieuws


Interieurtrends 2022: een overzicht

Een glazen bol hebben we niet. Maar we zoomen wel graag in op de belangrijkste interieurtrends van 2022. Wat is uw favoriet?

Verder lezen

Hoe haalt u meer licht in huis?

Daglicht is essentieel voor uw gemoed en uw gezondheid. Ook binnenskamers is licht een belangrijke voorwaarde voor een ‘gezonde’ woning.

Verder lezen

Ravissant gerenoveerd

Voor de renovatie van een villa in Schilde werkte Coraco Interiors samen met de persoonlijke interieurarchitecte van de bewoner. De vrucht van die samenwerking: een klassevolle woonst met een hoekje af.

Verder lezen

Winkelinrichting: tips om uw zaak professioneel in te richten

Hoe richt u uw zaak zo in dat mensen graag bij u over de vloer komen? Met onze winkelinrichtingtips bedient u klanten op hun wenken, in een ruimte die de eigenheid van uw zaak onderstreept.

Verder lezen

Vakmanschap in maatwerk: van idee tot realisatie bij Coraco Interiors

Vakmanschap in maatwerk: van idee tot realisatie met Coraco Interiors

Verder lezen

Klein terras inrichten? 5 tips van Coraco Interiors

Zelfs een bescheiden buitenruimte kan groots ogen als je ze op de juiste manier aankleedt. Een klein terras inrichten pak je slim aan met onze tips.

Verder lezen

Inrichten met duurzaam design

Verantwoorde materialen in een fraaie vormgeving en met een lange levensduur: duurzaam design in een notendop. Zo past u het toe in uw interieurs.

Verder lezen

Uitgepuurde luxe van meesterlijke makelij

Voor het interieur deden de bewoners een beroep op binnenhuisarchitect Bart De Beule. Die klopte op zijn beurt aan bij Coraco Interiors om zijn ideeën tot leven te wekken.

Verder lezen

Thuiswerkplek inrichten? Coraco Interiors adviseert en realiseert.

Alsmaar meer mensen werken van thuis uit. Daardoor stijgt de vraag naar advies om de thuiswerkplek in te richten. Ontdek de basistips.

Verder lezen

Exclusief maatwerk voor Gilliams Lofts

In Antwerpen prijkt een luxueus nieuwbouwproject waar ooit de Antwerpse schrijver Maurice Gilliams woonde. Coraco Interiors verzorgde de exclusieve totaalinrichting van een aantal appartementen in loftstijl, in opdracht van interieurarchitect Dries De Malsche.

Verder lezen

Interieurtrends 2021: een overzicht door Coraco Interiors

2020 zal de geschiedenis ingaan als het jaar van de coronapandemie. We brachten zelden zoveel tijd door in eigen woning. Dat deed ons beseffen hoe belangrijk een fijn interieur is – om in te wonen, te werken en familiemomenten door te brengen. Benieuwd naar de interieurtrends van 2021?

Verder lezen

Haal de natuur in huis

Planten in uw interieur brengen rust en scheppen sfeer. Ook natuurlijke materialen dragen bij tot een aangename woonomgeving. Ontdek hoe u de natuur in huis haalt.

Verder lezen