Coraco interiors

Luxe in deovertreffende trap


Stel u even voor: een interieur gemodelleerd naar ál uw wensen. 100 procent afgestemd op wie u bent en hoe u leeft. Uitmuntend vervaardigd en gerealiseerd dankzij 40 jaar vakmanschap. En met aandacht voor élke vierkante centimeter van het totaalplaatje.

Kortom, een interieur dat luxe een nieuwe invulling geeft. En waarin gesofisticeerd maatwerk de standaard is. Zo’n exclusief interieur is wat u mag verwachten van Coraco Interiors.

Wij zijn uw partner voor alle hoogwaardige interieurprojecten op basis van het door u aangeleverde ontwerp. Van ravissante residentiële projecten in opdracht van eindklant of architect. En evengoed voor de totaalinrichting van uw prestigieuze zaak of handelspand.

Droom alvast weg bij deze realisaties. Of contacteer ons voor een persoonlijke bespreking.

Coraco interiors

De kroon op het werk


Onze wortels liggen in houtbouw van de bovenste plank. Maar met Coraco Interiors gaan we tot het uiterste voor klanten die de hoogste eisen stellen aan hun interieur. Van een uitgekiende vormgeving en nobele, duurzame materialen tot een piekfijne realisatie.

Onze ambitie? Een totaalplaatje dat uw persoonlijkheid en levensvisie onderschrijft, en waarin luxe en exclusiviteit de boventoon voeren.

Ontdek een greep uit onze realisaties

Gemoedsrust garanderen


Tot uw dienst bij Coraco Interiors:

  • interieurexperten met een knap palmares
  • vakmensen die ambacht en innovatie rijmen

U bezorgt ons uw interieurontwerp. Wij zorgen voor een ongeëvenaarde realisatie. Daartoe werken we grotendeels vanuit ons eigen atelier. Waar nodig schakelen we externe professionals in die aan de slag gaan onder onze supervisie. U geniet maximale ontzorging, want we coördineren uw project van begin tot eind.

 

 

 

 

Gilliams Lofts – Interieurarchitect: Dries De Malsche & Fotografie: Piet-Albert Goethals

Totaalplaatje met allure


U klopt bij Coraco Interiors aan voor al uw interieurprojecten met een plus. Van high-end penthouses en woningen tot toonaangevende handelszaken en restaurants. We verstaan de kunst om alles op elkaar af te stemmen. Zo wordt uw woning, kantoor of handelszaak een parel waarin elk element bijdraagt tot het gepersonaliseerde geheel.

Strak als een maatpak


De gemene deler van onze projecten is eersteklasmaatwerk. Alleen zo krijgt u een interieur dat uw persoonlijkheid weerspiegelt, en 100 procent aansluit op uw levensstijl. Ingetogen of uitbundig? Hypermodern of met klassiek cachet? Wij creëren de ambiance die bij u past.

Geraffineerde ruimtes


Wilt u liever een aparte ruimte zoals uw keuken of badkamer door ons laten inrichten? Of enkel maatwerkmeubels voor uw dressing of bibliotheek? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wat ook de schaal en omvang van uw opdracht is, wij streven altijd perfectie na.

Uw verwachtingen overtreffen


Voor de verwezenlijking van uw project gaan wij ver, maar onze aanpak stoelt op nabijheid. Vertrouwen, discretie en een luisterend oor kenmerken onze werkwijze. We verkennen samen de mogelijkheden. Bezorgen u een transparante offerte en voorontwerpen. En garanderen – na uw akkoord – een volmaakte oplevering en afwerking. Met oog voor uw budget en timing.

Om u een optimale service te bieden, ontvangen wij u graag op afspraak. Bij u of in onze showroom waar de inspiratie voor het grijpen ligt. Bel +32 16 36 20 32 of mail interiors@coraco.be om uw afspraak te plannen.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Residentiële klanten

(Totaal)inrichting voor kleine en grote projecten, op vraag van en in samenspraak met de eigenaar van het pand. U rekent op totale ontzorging bij de realisatie van uw maatwerkinterieur.

Zakelijke klanten

(Totaal)inrichting voor uw handelszaak, kantoor, winkel of restaurant. U neemt ons onder de arm voor de uitvoering van uw ontwerp. Ondertussen focust u op uw eigen business.

(Interieur)-architecten

Maatwerk en realisatie op basis van een ontwerp. U schakelt ons in om uw plan in de praktijk te brengen. En dat loopt van a tot z van een leien dakje.

Realisaties


Coraco Interiors realiseert oogverblindende projecten voor residentiële en zakelijke opdrachtgevers. Ontdek hier een staaltje van ons kunnen. Zo heeft u alvast een idee wat u van ons mag verwachten: een interieur waarvoor superlatieven tekortschieten.

Villa Geurts Zandhoven

In een nieuwbouw villa in Zandhoven zorgden we voor de totaalinrichting: van deuren, keuken, badkamers tot meubilair op maat.

Ontdek meer

Gilliams Lofts Antwerpen

In het luxe nieuwbouwproject Gilliams Lofts in Antwerpen gaf Coraco enkele appartementen een eigen identiteit.

Ontdek meer

Optiek Daan Herentals

Een nieuwe hippe huisstijl inclusief waanzinnige winkelinrichting tonen hun duidelijke visie op de toekomst.

Ontdek meer

Rigadocks Antwerpen

Rigadocks is het resultaat van de samenwerking tussen Zorgbedrijf Antwerpen en DCA Woonprojecten.

Ontdek meer

Meer referenties

Download onze brochure


Contact


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Nog vragen over onze werkwijze of projecten? Wij popelen om onze passie in dienst te stellen van uw gedroomde interieur.

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie.

Maak nu een vrijblijvende afspraak